dijous, 18 de novembre del 2010

EL VOLUNTARIAT

Fa molts anys que el Casal de la Gent Gran de Matadepera està portant a terme un nombre d’activitats adreçades a habitants del nostre municipi, més grans de 60 anys, la major part d’aquestes activitats funcionen gràcies al voluntariat de moltes persones.


Noms com Francesc Gregori, Joan Malgosa, Anna Maria  Cabeza, Araceli Miralles, Llibert Badal, Josep Lluís Mena, Joan Orriols, Joan Moreno...(la llista és molt llarga), porten a terme les diverses activitats com Power Point, Blogs, Word, Internet, Decoració Nadalenca Caminades, Ninos de Peluix, Parelles lingüístiques, Photoshop, Català, Cant Coral, Con funciona el Mòbil i la Càmera Digital, Patronatge, Calaix de Sastre, Jardineria i Horticultura Domèstica, Espai Lúdic i Exercici físic, Dietètica, Cuina, Tapissos, Caminades, Sortides a la Natura, Jocs de Taula, Informàtica... per dir-ne algunes.


Recomano que visiteu el seu blog  http://gentgran-casal.blogspot.com/  i també recomano que us apunteu a algun dels cursos, si encara no ho heu fet mai. Els cursos acostumen a durar com el curs escolar, cada any se’n afegeixen de nous,  i puc assegurar que encara que es portin a terme de manera gratuïta i voluntària, per part del professorat son d’un rigor i un compromís extraordinaris;  comencen puntualment, no fallen mai, l’atenció es personalitzada  i a final de curs s’ha portat a terme el programa preparat. Si han transmès o no els coneixements, això ja depèn de la disposició i treball de l’alumnat, però val la pena aprofitar-ho, per un mateix i perquè la compensació més gran d’un mestre és veure el progrés dels seus alumnes. Personalment sóc una persona negada per les màquines, per necessitat vaig haver d’ aprendre a  conduir, i no diguem en quan a l’informàtica; però cada any he anat fent un  dels cursos del Casal, Manualitats, Informàtica Bàsica, Internet, Power Point, Word, Photoshop, i Blogs fins ara, tot el que sé fer amb l’ordinador ho he après allà,  us ho recomano, poder continuar aprenent al llarg de la vida és fantàstic!, i amb aquestes coneixements podeu disfrutar moltíssim! 


Tot el meu agraïment pel professorat.[Fotograma+grabado+1+[iPhone].bmp]Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada