dilluns, 15 de novembre de 2010

A VEGADES EM PREGUNTO...

A vegades em pregunto què passa a Matadepera. És un lloc privilegiat en molts aspectes, pel seu entorn, per la seva qualitat de vida, i també perquè hi ha molta activitat cultural, concerts, teatre, conferències, cursos... i la major part de les activitats son gratuïtes, cosa que ja els agradaria a les poblacions veïnes; però així i tot  la majoria de vegades l’assistència als actes és mínima.

És que es programen massa activitats?
És que la programació no interessa?
És que la gent no s’entera d’aquestes activitats?

Com a punts d’informació tenim la web de l’ajuntament de Matadepera on a part de trobar-hi la informació, deixant el nostre correu electrònic, ens l’envien per e-mail. També és a la Gazeta i a moltes botigues del poble hi ha fulls informatius.

El passat dimecres dia 9, per exemple, hi va haver al Casal de Cultura, la presentació del llibre  “Records”, unes notes autobiogràfiques de Pere Aldavert escrites a Matadepera, presentat per Carola Duran Tort; la biògrafa de Pere Aldavert, que ha dedicat la seva tesi doctoral a l’estudi de la revista La Renaixença, fundada per Pere Aldavert i Àngel Guimerà; i presentat també per Josep M. Domingo, l’editor del llibre. No és pot dir que el tema no fos interessant per Matadepera; doncs només una persona va assistir a l’acte. Una llàstima!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada